Treatwell MassageWie ben ik

Naam: Jurairat Jantalapang (Roepnaam: Well)
Beroep: Vrouwelijke Masseuse
Geboren: Nong Khai, Thailand

Over mij

Sawasdee ka! Mijn naam is Well en ik verwelkom je graag in de wereld van ontspanning en genezing door Oosterse massage. Als Thaise masseuse, ben ik toegewijd aan het bieden van een harmonieuze balans tussen lichaam en geest.

Achtergrond

Geboren en getogen in Thailand, heb ik de kunst van Oosterse massages van jongs af aan meegekregen. Vanuit familie heb ik de geheimen van deze eeuwenoude techniek geleerd. Ik heb mijn kennis en vaardigheden verfijnd door training bij gerenommeerde meesters en het volgen van cursussen in anatomie en energiebanen.

Mijn Filosofie

Massage is meer dan alleen fysieke aanraking. Het is een spirituele reis waarbij ik geloof in het herstellen van de natuurlijke energiestromen in het lichaam, bekend als ‘sen’. Mijn doel is om spanning en stress te verlichten, de circulatie te bevorderen en een gevoel van innerlijke rust te creëren. Elke massage is afgestemd op de unieke behoeften van mijn cliënten.

Diensten

Ik bied een scala aan traditionele Oosterse massage technieken, variërend van ontspannend tot therapeutisch. Of je nu last hebt van spierspanning, vermoeidheid of gewoon op zoek bent naar een moment van verjonging, ik pas mijn technieken aan om het gewenste resultaat te bereiken.

Kom langs en ervaar de verfijnde kunst van Oosterse massage in mijn serene salon. Samen kunnen we werken aan het herstellen van je innerlijke balans en het bevorderen van algeheel welzijn. Kop kun ka!

Afspraak maken

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Nijlstraat 25
3207 AL Spijkenisse

Contact

info@treatwellmassage.nl